Vakantiepark Hellendoorn
vakantiepark met binnenzwembad

Holiday park with indoor pool

 • Kleinschalig park in Overijssel
 • Met verwarmd binnenzwembad
 • Geschikt voor jonge kinderen en mindervalide personen

Beleef spetterplezier in ons overdekte zwembad

Bij Vakantiepark Hellendoorn zal jong en oud zich optimaal vermaken! Verblijf in één van onze ruime bungalows vanuit waar u de omgeving van de Sallandse Heuvelrug kunt ontdekken. Naast de prachtige natuur kunt u zich ook goed vermaken op ons park. Zo beleeft u veel waterpret in ons verwarmde binnenzwembad. Trek baantjes, speel spelletjes of ontspan op één van de ligmatten. De allerkleinsten kunnen veilig spetteren in het kleuterbadje en wij bieden ook faciliteiten voor personen die minder goed ter been zijn. Mogen wij u ook verwelkomen voor een vakantie in Overijssel vol waterpret? 

Alles wat u nodig heeft voor een spetterende vakantie:

  Wonderfully heated

  Bad weather? Then you will still have lots of water fun at Holiday Park Hellendoorn! Our indoor pool is heated and free for our guests.

  For the little ones

  Would you like to go on vacation in Overijssel with your toddler and/or preschooler? For the smallest water rats, we have a separate toddler pool where they can play and splash around safely.

  Facilities for disabled persons

  Our pool is also accessible for guests with reduced mobility. Thanks to wide doors and a stretcher in the changing room, a shower chair and an elevator, our indoor pool is very wheelchair-friendly.

Geniet van ruimte en comfort

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark zal het u niet ontbreken aan comfort! U overnacht in een ruime en sfeervol ingerichte bungalow. Deze zijn geschikt voor een gezelschap van maximaal 6 personen en van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie. Zo beschikt u onder andere over een vaatwasser en een droger. Vanuit uw ruime tuin met eigen terras geniet u van de rust en de privacy die de bosrijke omgeving te bieden heeft. Kortom; onze vakantiewoningen zijn de ideale uitvalsbasis voor een middagje zwemmen.

Over uw ruime bungalow:

 • Suitable for up to 6 people
 • Complete and cozy
 • Spacious garden with patio furniture
 • View or the forest or the play ponds

Wat andere zwemliefhebbers ons vroegen:

✦ Is het zwembad geschikt voor mindervalide personen?

Jazeker, voor het omkleden hebben wij een brancard in de kleedkamer. Met de douchestoel kunt u makkelijk van kleedkamer naar bad verplaatsen en dankzij de tillift wordt de transfer van de stoel naar het zwembad gemakkelijk gemaakt.

✦ Welke andere faciliteiten bieden jullie?

Naast het verwarmde binnenzwembad hebben wij ook speelvijvers voor nog meer waterpret. Daarnaast kunnen de kinderen een balletje slaan op de midgetgolfbaan, zich uitleven in de speeltuin of op pad met het animatieteam in de schoolvakanties. Na een dag vol vermaak kunt u heerlijk aanschuiven bij Restaurant Tante Stoof.